Vacature pastoraal werkers (m/v)

VacaturesbijStichtingE-pastoraat

Ben jij iemand met een passie voor pastoraat en benieuwd of Stichting E-pastoraat bij jou past?

Over ons
"Het hart achter Stichting E-pastoraat is om mannen en vrouwen in hun worsteling dichter bij God te brengen. We wijzen op Zijn liefdevolle en rechtvaardige karakter, en moedigen aan om Zijn woorden te lezen in de Bijbel. Het is ons verlangen dat mensen opgericht worden vanuit hun groeiende relatie met God en het leven weer aan kunnen, terwijl ze zich laten leiden aan Zijn vaderhand."
Esther Prigge, oprichter Stichting E-pastoraat.

Stichting E-pastoraat is een christelijke organisatie op het gebied van online pastoraat. Wij bieden professioneel pastoraat aan mannen en vrouwen via de e-mail. Vaak gaat het om moeilijke situatie over belangrijke levensvragen of geloofsvragen. Wij zorgen met onze achtergrond en ervaring op gebied van pastoraat voor een soepele begeleiding. We hebben een duidelijke visie, zijn voorloper in ons vakgebied en delen dit met onze omgeving.


Cultuur

God en zijn Woord (de bijbel) zijn onmisbaar in ieder pastoraal traject. We bidden voor de personen met wie we het traject hebben en komen als team maandelijks bij elkaar om elkaar te versterken en samen te bidden en uit de bijbel te lezen. We besteden veel aandacht aan kennisdeling en ontwikkeling. Er is daarnaast veel ruimte voor eigen initiatief, denk hierbij aan het schrijven van artikelen, bloggen, het opzetten van trainingen of nieuw materiaal ontwikkelen ter ondersteuning van pastorale trajecten.
Onze cultuur kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur waarin kernwoorden als geloof, liefde, openheid, authenticiteit en onderling vertrouwen de sleutel zijn. We weten elkaar te vinden en helpen elkaar. Dat betekent dat je nooit alleen staat voor een vraagstuk, en ook anderen ondersteunt waar nodig. Dat betekent dat je ook open moet staan voor feedback van collega´s.

Vacature

Pastoraal werkers
Stichting E-pastoraat staat altijd open voor mannen en vrouwen met passie voor pastoraat die ons team willen komen versterken.

Gewenst profiel:

  • Levende relatie met God;
  • Opleiding tot Pastoraal werker of gelijkwaardig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • HBO of WO denkniveau;
  • Minimaal 8 uur per week beschikbaar, daarnaast 1x per maand werkoverleg en intervisie op dinsdag in Barneveld;
  • Bereid om op vrijwillige basis te werken.

Wij bieden:

  • Werkervaring binnen een groeiende, professionele en informele organisatie
  • Grote mate van vrijheid en zelfstandigheid om de werkzaamheden zelf in te delen, daarnaast kun je werken vanuit je eigen huis.
  • Werken binnen een team van gedreven en enthousiaste vrijwilligers.


Past dit bij jou? Stuur dan een e-mail met jouw cv en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..