Getuigenissen

Ervaringen-met-E-pastoraat

Het mooiste is dat we God aan het werk zien in jouw leven. Dit blijkt uit de evaluaties. We vinden dit inspirerend en bemoedigend!

Martine: "Ik vond het pastorale contact heel prettig. Je kunt de e-mails lezen op een moment dat het jouzelf het beste uitkomt, de tijd nemen om de woorden op je in te laten werken en te antwoorden als het jou het beste uitkomt. Er ontstonden al vrij snel vaste dagen daarvoor. Ik keek er steeds naar uit. Het waren lichtstralen die kwamen. Ik ervoer dat de pastoraal werker goed was afgestemd op de Heilige Geest. Indrukwekkend. Boven mijn verwachtingen."

Anette: "Het is een extra steuntje in de rug tijdens een moeilijke periode. En ik lees de mails nog wel eens na."

Manuela: "De pastoraal werker die mij begeleide was heel betrokken en bemoedigde mij veel. Het was een lieve vrouw die begreep waar ik doorheen ging. Ik heb het heel hard nodig gehad om weer een beetje vat te krijgen op de situatie."

Femke: "Ik vond het contact steunend en motiverend wat betreft mijn wandel met God. De pastoraal werker leidde mij elke keer weer terug naar God en zette Hem ook in ons contact op de eerste plaats. Dat vond ik heel fijn om te ervaren."

Jedidja: "Het pastorale traject vond ik heel fijn en open. Hele goede raad, goede vragen, waardoor ikzelf kon nadenken. Het hele denken is veranderd in bepaalde situaties, ik zal het missen."
Naar E-pastoraat voor mannenNaar E-pastoraat voor vrouwen