Wat kost het

E-pastoraat is kosteloos

We willen niet dat financiën een drempel vormen om bij ons aan te kloppen voor hulp! De hulp die wij bieden is beschikbaar voor iedereen. 

Aanmelden kost niets. Aan het einde van het pastorale traject vragen we wel om een vrijwillige bijdrage. De hoogte van deze bijdrage mag je zelf bepalen. Als je het kunt missen, vinden we het fijn dat je het mogelijk maakt dat ook anderen hulp kunnen krijgen. Op deze manier kunnen we meer mannen en vrouwen bereiken, groeien als stichting en professionele hulp blijven waarborgen.


Naar E-pastoraat voor mannenNaar E-pastoraat voor vrouwen 

Wil je geen pastoraal traject volgen, maar draag je het werk van de stichting wel een warm hart toe? Dan is jouw ondersteuning door middel van gebed en/of een gift van harte welkom! Stichting E-pastoraat is als ANBI aangewezen.

Er zijn veel mensen gewond en misschien wel 'beroofd' door het leven. Wat is het dan fijn dat ze hulp en ondersteuning kunnen krijgen, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de kosten. Dat er Barmhartige Samaritanen zijn die de kosten al voor hen hebben betaald!


Doneren red