Informatie over de stichting

Ontstaan

De stichting is opgericht door Esther Prigge. Tijdens haar opleiding Godsdienst Pastoraal Werk heeft zij bij de Evangelische Omroep voor het eerst ervaring opgedaan met pastoraat via het internet. Haar afstudeeronderzoek ging over hetzelfde onderwerp: InternetpastoraatDit onderzoek heeft haar doen inzien dat het belangrijk is dat mensen online terecht kunnen met hun worstelingen en problemen. Bovendien vond ze het een erg geschikt medium om mee te werken op pastoraal gebied. In 2011 is ze gestart met e-pastoraat voor vrouwen. In 2013 is e-pastoraat een stichting geworden, waar sinds 2015 ook mannen terecht kunnen. 

Bestuur

Sinds december 2016 zijn Sytske van Kampen en Wieke Veenstra de directeuren van de stichting. Het bestuur van de stichting bestaat uit:

  • Voorzitter en secretaris - Nico van Gelder
  • Penningmeester - José Roest
  • Algemeen lid - Idelette van Gelder
De bestuursleden werken op vrijwillige basis en ontvangen geen beloninging voor hun werkzaamheden.

Visie

Wij verlangen ernaar om een plek te zijn waar ieder mens terecht kan met zijn of haar verhaal en geholpen wordt om Gods waarheid over zijn of haar leven te omarmen.

Missie

In een tijd waarin iedereen altijd online is, is het fijn dat pastoraat ook online aangeboden wordt. Stichting E-pastoraat doet dat door middel van pastoraat via de e-mail. Lees meer...

Contactgegevens

 Postadres: 
 Dasstraat 22
 7559 AC Hengelo
 info@e-pastoraat.nl
 RSIN: 853361538 
 KvK-nummer: 59194243
 Lees hier ons Beleidsplan en Jaarverslag
 Neem gerust contact op voor meer informatie,
 vragen of samenwerken!

Steun ons

Screenshot

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelden