Wil jij ons steunen?


 
Pastoraat is een mooie manier om problemen en zorgen een plek te geven en/of op te ruimen. Dit gebeurt gelukkig in kerken van alle denominaties en dat is een zegen. Maar wat nu als je niet durft af te spreken met een pastoraal werker? Wat als de drempel te hoog is door schaamte, twijfel of zelfveroordeling? Deze drempel is bij e-pastoraat lager of misschien wel helemaal weg, waardoor iedereen met een internetverbinding gemakkelijk toegang kan krijgen tot kwalitatief goed pastoraat. Ik vind het mooi dat ik door middel van mijn donatie dit werk kan ondersteunen en waarborgen en zo mijn naaste kan helpen om in vrijheid te gaan leven.
~Ruud Hoevenaar – Structurele donateur

 

Screenshot
Word ook een naaste! De hulp die wij bieden is beschikbaar voor iedereen. We willen niet dat financiën een drempel vormen om bij ons aan te kloppen voor hulp. 
Een pastoraal traject bij ons is in principe gratis, maar kost wel geld. Omdat we graag willen investeren in onze medewerkers en onkosten willen vergoeden. Ook willen we graag investeren in het bereiken van nog meer mensen. Daarom hebben wij jouw steun nodig! Zo werk je eigenlijk zij aan zij met ons mee. Wij gaan letterlijk op weg om mensen bij te staan die het moeilijk hebben, jij zorgt dat dat mogelijk is en blijft. 
Toen zette hij hem op zijn eigen ezel en bracht hem naar een herberg waar hij voor hem zorgde. De volgende dag nam hij twee zilverstukken, hij gaf die aan de herbergier en zei: Zorg voor hem en mocht u meer kosten maken, dan zal ik u betalen als ik terugkom!
~ Lucas 10: 34b,35 
Dit deel is onder constructie. Binnenkort is het mogelijk om eenvoudig te doneren, daar wordt nog aan gewerkt.
Toch vast steunen? Graag! Dat kan nu nog door middel van een (periodieke) betaalopdracht:
IBAN NL05INGB0006431806 t.n.v. Stichting E-pastoraat in Hengelo.
(KVK: 59194243, internationaal betalingsverkeer: BIC/SWIFT: INGBNL2A).
We ontvangen geen subsidies, hebben geen winstoogmerk en de pastoraal werkers werken vrijwillig.
Stichting E-pastoraat is aangewezen als ANBI en daarmee is jouw gift (onder voorwaarden) aftrekbaar van de inkomstenbelasting.
Stichting E-pastoraat staat ook in de Givt-app

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelden